Betaling

Betalen, dat moet nu eenmaal ook gebeuren. Voor de betaling van producten die je aankoopt via onze webwinkel heb je tal van mogelijkheden. Zo is het onder meer mogelijk om via creditcard (Mastercard, Visa, …), Bancontact/Mister cash (bankkaart) en je PayPal account te betalen. Daarnaast kan een betaling ook nog altijd via de klassieke bankoverschrijving of met een cadeaubon. Alles samen heb je maar liefst 7 mogelijkheden om veilig te betalen.

  • Bankoverschrijving: Gratis
  • Bancontact / Mister Cash: €0,25 + 1,8% van het totaalbedrag
  • Paypal: €0,35 + 2,9% van het totaalbedrag
  • Mastercard: €0,25 + 2,8% van het totaalbedrag
  • Visa: €0,25 + 2,8% van het totaalbedrag
  • Contant bij afhaling: Gratis (max. €250)
  • Cadeaubon: Gratis

Van zodra we de betaling hebben ontvangen, versturen we de bestelling. Bij bankoverschrijvingen kan dit enkele dagen duren naar gelang de bankinstelling (indien je werkt via KBC hebben wij onmiddellijk de betaling binnen). Om de verwerking van de bestelling te bespoedigen, kan je ons een betalingsbewijs bezorgen via e-mail. Zo hoeven we niet te wachten tot de overschrijving effectief op onze rekening staat om de bestelling klaar te maken. Met enkel een betalingsbewijs kunnen we echter geen onmiddellijke zending garanderen.

Bankoverschrijvingen kunnen gedaan worden naar volgende rekening:

IBAN: BE09 4635 1656 2157
BIC: KREDBEBB
Bank: KBC Bank

 Let wel: bij overschrijving het ordernummer vermelden voor een correcte afhandeling!

Verzending

bpost_logo_detailDe verzending van je bestelling verloopt enkel met erkende en kwalitatieve koeriersdiensten. Meestal werken we samen met bpost die een verzekerde verzending garandeert. Ben je niet thuis wanneer de koerier je pakje thuis aanbiedt? Geen probleem, dan krijg je een zendingsbericht in je brievenbus. Je kan gewoon wachten tot de postbode de volgende werkdag opnieuw langskomt. Twee keer niet thuis? Dan krijg je enkele dagen de tijd om je pakket op te halen in het dichtstbijzijnde postkantoor/postpunt. Voor bestellingen boven de €200 betalen wij de verzendkosten met levering binnen België, bestellingen lager dan dat bedrag zijn we genoodzaakt om verzendkosten aan te rekenen. Bij bestelling buiten België gelden sowieso verzendkosten. Sowieso krijg je steeds een track & trace nummer zodat je makkelijk de bestelling kan volgen. Je bestelling is trouwens ook standaard verzekerd!

Retour

Wil je een product retourneren binnen je bedenktijd? Vraag dan even je retour-etiket op info@regenton-kopen.be  en we helpen je snel verder.